Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9.95
Begin
This training is currently closed

Leer uw kind zelf zwemmen

Leer uw kind zelf zwemmen

Wil je dat jouw kind beter met de zwemles kan meekomen en eerder het zwemdiploma zal halen? Ga dan samen oefenen met dit speciale e-book en leer alles over het zelf zwemles geven aan jouw kind.

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Zwemmers gecoacht

Het leed dat zwemles heet

Last van zwemangst, nauwelijks vorderingen maken en eindeloos de zwemlessen volgen… Ook jij kunt te maken krijgen met het ‘leed dat zwemles heet’. Vanuit de praktijk weten we maar al te goed dat het zwemtraject voor veel ouders zeer frustrerend kan zijn; maar dat er ook zeker wat aan toe doen is!

Om het zwemtraject veel prettiger, met minder problemen en vaak sneller te doorlopen, kun je zelf gelukkig al veel doen! Je moet alleen wel weten hoe… Met dit speciale e-book ga je stapsgewijs aan de slag en leert je kind de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen en handige adviezen, kan je kind eerder starten, zal het zwemtraject sneller verlopen en kun je veel kosten besparen. En dat is voor je kind, maar ook voor jezelf een stuk prettiger.

 

Michael van Houwelingen

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de verschillende e-books en cursusprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij gaan oefenen met je kind? Dan kun je met dit e-book uitstekend uit de voeten.

Leer uw Kind zelf zwemmen

Met dit e-book ga je op een overzichtelijke manier aan de slag met oefenen. Het maakt dan ook niet uit of jouw kind nog moet beginnen of al op zwemles zit, want de oefeningen zijn hier speciaal op ingedeeld. Daarnaast hebben wij rekening gehouden met de verschillende zwemdiploma’s die momenteel op de markt zijn.

Direct beschikbaar voor maar € 9,95

Met het e-book Leer uw kind zelf zwemmen krijg je:

De belangrijkste zwemslagen uitgebreid beschreven

Analyse om fouten te ontdekken en corrigeren

Vele oefeningen met of zonder drijfmiddelen

Oefeningen die je thuis kunt doen

50-weken lesschema

Sneller resultaat met een speciale methodiek

Handige tips over het beter leren zwemmen, de motivatie en zwemangst

Overzicht van zwembaden waar je gemakkelijk kunt oefenen

Geschikt voor elk type zwemdiploma

Zij gingen je voor met dit E-book

“Ik wist wel dat mijn zoon met zijn zwempakje van EasySWim stukjes kon zwemmen, maar al vrij snel liep ik vast. Heel fijn dat in dit E-book ook oefeningen met dit pakje zijn beschreven. Zo konden we gelijk lekker veel in het diepe oefenen."

Sandra Bruinsma moet naar programma

 

Jan Den BurghDen Helder

“Erg fijn dat u het boek heeft opgestuurd. Dat is nog eens service :). ik vind het een nuttig boek voor mijn kinderen van 2 en 4 jaar en heb het bedrag overgemaakt"

 

"

Rasha RohinusLopik

“Veel oefeningen, met verschillende materialen en zeer geschikt voor bij het oefenen met je kind. Ik heb het boek regelmatig geraadpleegt toen we op zondag gingen zwemmen."

Jacques BakkerNieuwegein

Meisje zwemt met plankje

Inhoud van het e-book

aan het drijven

ZWEMSLAGEN

Leer je kind de belangrijkste zwemslagen als de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl

Meisje zwemt met zwemplank

Vele oefeningen

Gebruik de oefeningen met of zonder drijfmiddelen, zodat je kind steeds beter wordt in het zwemmen

Persoon onder water

Extra vaardigheden

Ontdek de overige vaardigheden als duiken, onder water zwemmen, hoekduik en nog veel meer

Zwemschema op telefoon

HANDIG ZWEMLESSCHEMA

Ga gemakkelijk aan de slag met een 50-weken zwemlesschema en bouw het zwemniveau steeds verder op

Onder water zwemmen

EN NOG VEEL MEER

En nog veel meer zoals foutenanalyse per zwemslag, zwemproblemen, oefeningen voor thuis, methoden om makkelijker te oefenen, stroming en weerstand gebruiken etc,

Veel gestelde vragen

Ga je ook regelmatig met je kind zwemmen en wil je dan gelijk even oefenen? Met dit populaire e-book leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox en kunt deze dan direct downloaden. Heel gemakkelijk dus.

Er is een volgorde van lezen, zoals de inhoudsopgave voorschrijft. Natuurlijk kun je wel direct met de oefeningen aan de slag al is het wel verstandig om 'Handig om te weten' door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Leren zwemmen kan zonder materialen; maar als ze er toch zijn, waarom zou je ze dan niet gebruiken? Veel oefeningen gaan dan ook over zwemmen met materialen.

De materialen kun je meestal bij het zwembad lenen, al is het soms prettiger om je eigen spullen aan te schaffen. Tijdens het oefenen ook bij onze partners zwemles- & aquamaterialen bestellen. 

 

Met dit e-book ga je jouw kind zelf leren zwemmen. Maar het kan natuurlijk zijn, dat een e-book te beperkt voor jullie is. Met de online cursus 'Zelf Zwemles Geven' krijg je nog veel meer informatie, zoals een uitgebreide uitleg, meer voorbeelden en handige filmpjes.

Bekijk het programma hier.

 

We willen natuurlijk dat je echt met dit e-book uit de voeten kunt. Een belangrijk onderdeel gaat wel over het verlichten en verzwaren van de zwemlessen. Dus je kunt de zwaarte altijd bijstellen. Mits je jezelf maar blijft uitdagen.

Lukt het je kind echt niet om te leren zwemmen. Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en we retourneren je het bestelbedrag.

Coaching zit niet bij dit e-book inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Zelf zwemles geven is toch niet zo heel moeilijk. Tenminste dat denk je in het begin. Maar aangezien ik mijn kind moeilijk kan aansporen te oefenen, heb ik dit e-book besteld. Er is een logische opbouw en er staan oefeningen in die je met veel materialen kunt oefenen. Juist door deze variatie kon ik onze kleine man wel motiveren om te oefenen.

Mohammed Arani
Gestart in December 2020