Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9.95
Begin
This training is currently closed

Leer zwemslagen als de schoolslag

Nooit leren zwemmen?

Kun je nog niet zwemmen of ben je dit verleerd? Ga dan direct zelf aan de slag met dit speciale e-book. Bouw je zwemvaardigheid op en wordt steeds zwemveiliger en behendiger in het water.

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Zwemmers gecoacht

Hoeveel doet zwemmen voor jou?

Iedereen moet kunnen zwemmen, maar niet iedereen heeft hier in het leven een mogelijkheid voor gehad! Elk van hen heeft dan ook zijn of haar eigen reden om (weer) te leren zwemmen.

"De ene persoon is het zat om het water te vermijden, de ander wil een echte zwemkampioen worden en weer iemand anders wil gewoon met zijn of haar (klein) kinderen kunnen zwemmen".

Vanuit de praktijk weten we maar al te goed dat het leren zwemmen voor veel volwassenen van grote waarde kan zijn. Maar ook dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is!

Want leren zwemmen kan, maar je moet alleen wel weten hoe je dat het beste kunt doen… En zomaar iets doen heeft weinig zin en is gewoon verspilde energie.

Met dit speciale e-book leren we je de fijne kneepjes van het zwemmen en alles wat daarbij hoort! Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen, handige adviezen en natuurlijk veel informatie, zul je steeds zwemveiliger en zwemvaardiger worden.

Het e-book is dan ook een must voor volwassenen die (weer) willen leren zwemmen.

 

Michael van Houwelingen

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de verschillende e-books en cursusprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij ook leren zwemmen? Dan kun je met dit e-book uitstekend uit de voeten.

Leren zwemmen voor volwassenen

Met dit e-book ga je op een overzichtelijke manier zelf aan de slag met oefenen. Het maakt dan ook niet uit of je gaat beginnen met zwemles of dat je (op een veilige manier) zelf wilt gaan oefenen, want de oefeningen zijn hier speciaal op ingedeeld. Daarnaast hebben wij rekening gehouden met de verschillende zwemdiploma’s die momenteel op de markt zijn.

Direct beschikbaar voor maar € 9,95

Met het e-book Leren zwemmen voor volwassenen krijg je:

De belangrijkste zwemslagen uitgebreid beschreven

Tips, trucjes, foto's en video's zodat je nog effectiever leert zwemmen

Analyse om fouten te ontdekken en corrigeren

Vele oefeningen met of zonder drijfmiddelen

Oefeningen die je thuis kunt doen

50-weken lesschema

Overzicht van aanbieders van zwemlessen voor volwassenen

Handige tips over het beter leren zwemmen, je motivatie en zwemangst

Maar door het zwemmen ook: een betere conditie, meer energie, een sterker lichaam en vele andere voordelen...

Zij gingen je voor met dit E-book

“Zwemmen is altijd al een wens geweest, maar in de buurt waren er geen mogelijkheden. Dus de zwemschema’s mee op vakantie genomen en gewoon gaan oefenen in het zwembad. Omdat ik elke dag oefenende merkte al snel vooruitgang. Nu kan ik inmiddels de schoolslag en borstcrawl zwemmen.”

Maik VisserRhenen

“prettig leesbaar en met goede afbeeldingen. Samen met een vriend ben ik al een jaar aan het oefenen."

Sumaya WattimenaBathmen

“Ik had jaren niet gezwommen en was al bang als ik aan het zwembad dacht. Dit boek heeft me geholpen meer vertrouwen te krijgen. Ik heb een aantal keer gezwommen en ga nu wekelijks met mijn vrouw"

Thijs BroersAmsterdam

Man leert zwemmen

Inhoud van het e-book

Vrouw zwemt borstcrawl

ZWEMSLAGEN

Leer de belangrijkste zwemslagen als de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl

Afzet op de rug

Vele oefeningen

Gebruik de oefeningen met of zonder drijfmiddelen om steeds beter te worden in het zwemmen

Persoon onder water

Extra vaardigheden

Ontdek de overige vaardigheden als duiken, onder water zwemmen, hoekduik en nog veel meer

Zwemschema op telefoon

HANDIG ZWEMLESSCHEMA

Ga gemakkelijk aan de slag met een 50-weken zwemlesschema en bouw je zwemniveau steeds verder op

Onder water zwemmen

EN NOG VEEL MEER

En nog veel meer zoals foutenanalyse per zwemslag, zwemproblemen, oefeningen voor thuis, methoden om makkelijker te oefenen, stroming en weerstand gebruiken etc,

Veel gestelde vragen

Wil jij ook leren zwemmen of je zwemvaardigheid weer opbouwen? Met dit populaire e-book leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox en kunt deze dan direct downloaden. Heel gemakkelijk dus.

Er is een volgorde van lezen, zoals de inhoudsopgave voorschrijft. Natuurlijk kun je wel direct met de oefeningen aan de slag al is het wel verstandig om 'Handig om te weten' door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Leren zwemmen kan zonder materialen; maar als ze er toch zijn, waarom zou je ze dan niet gebruiken. Veel oefeningen gaan dan ook over zwemmen met materialen.

De materialen kun je meestal bij het zwembad lenen, al is het soms prettiger om je eigen spullen aan te schaffen. Tijdens het oefenen ook bij onze partners zwem- & aquamaterialen bestellen. 

 

Met dit e-book kun je zelf leren zwemmen. Maar het kan natuurlijk zijn, dat een e-book te beperkt voor je is. Met de online cursus 'Leer Zelf Zwemmen' krijg je nog veel meer informatie, zoals een uitgebreide uitleg, meer voorbeelden en handige filmpjes.

Bekijk het programma hier.

 

 

We willen natuurlijk dat je echt met dit e-book uit de voeten kunt. Een belangrijk onderdeel gaat wel over het verlichten en verzwaren van de zwemlessen. Dus je kunt de zwaarte altijd bijstellen. Mits je jezelf maar blijft uitdagen.

Lukt het echt niet om te leren zwemmen. Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en we retourneren je het bestelbedrag.

Coaching zit niet bij dit e-book inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Wat fijn voor op vakantie dit -ebook. Elke dag even oefenen en zo ga ik steeds iets vooruit. Wat heel leuk is dat ik nu ook met mijn kleinkinderen het water in kan, want normaal moet ik niets van water hebben. Komende maand ga ik ook zwemles erbij volgen en ben ik dus al wat voorbereidt

Frits Oldenzaal
Gestart in maart 2018