Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
89.95
Begin
This training is currently closed

Power Swimming

Nauwelijks resultaat bij het zwemmen?

Met Power Swimming haal je het meeste uit je zwemtrainingen

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Zwemmers gecoacht

Pak snel die korting
Van € 89,95  voor €49,50

Man zwemt vlinderslag

Hoeveel doet zwemmen voor jou?

Als gemiddelde of gevorderde zwemmer weet je het water vast wel te vinden... Maar weet je ook hoe je dat water zo slim en efficiënt mogelijk gebruikt?

De meeste mensen zwemmen braaf hun baantjes, maar krijgen daar weinig voor terug. En ondanks dat het zwemmen vast heel gezellig is, zou het toch wel fijn zijn als je d'r iets mee opschiet.

Die missende resultaten zijn het probleem. Je bent wel aan het zwemmen alleen bereik je er minder mee dan gedacht. En toch sleep je jezelf elke keer weer naar zwembad, waarbij je jezelf afvraagt of het de moeite wel waard is.

 

Michael van Houwelingen

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en passie... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen is het programma Power Swimming ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus hou jij van keihard zwemmen? Dan kun je met dit programma uitstekend uit de voeten.

 

 

Ontwikkel jezelf met zwemmen

Waarom halen de meeste zwemmers hun doelen niet?

Met zwemmen kun je oneindig veel vorderingen maken. Maar waarop lukt dat de meeste zwemmers dan niet? Het antwoord daarop is simpel: "de meeste mensen doen maar wat!"

Uit onderzoek is dan ook gebleken dat wanneer je slim en systematisch te werk gaat, je veel sneller resultaat boekt dan zomaar een paar baantjes zwemmen. En dat die resultaten veel beter zijn.

Dus wat als je het geheim leert om het meeste uit je zwemtrainingen te halen? Dat je een toolbox krijgt die je eindeloos kunt gebruiken? Met veel variatie, zodat je kunt blijven groeien?

 

"Goals should never be easy"
Michael Phelps

Hoe zwaar wil jij je training?

Iets dat zwaar is, verbetert je wel in sterke mate. Het is maar net hoe hard je de confrontatie met jezelf wilt aangaan. Dus hoe zwaar wil jij jouw zwemtrainingen?

Zij gingen je voor met Power Swimming

“Lekker knallen en hard zwemmen. Echt iets voor mij!!! Ik vond het een pittig programma, maar ‘t heeft mij goed geholpen met mijn conditie”

Marco van DijkHilversum

“Zeker een aanrader. Een zwaar zwemprogramma waarbij je tot het uiterste moet gaan. Gelukkig kan je het zelf lichter of zwaarder maken"

 

Jelle de WinterKatwijk aan Zee

“Iets te zwaar voor mij. Maar wat een service van jullie! Ik mocht kosteloos een ander zwemprogramma volgen” Top!

Joke de Vos-MarijnseEindhoven

Zwemmen met power en variatie

We weten hoe het is als je minder bereikt dan je daadwerkelijk wilt. Je zwemt er hard voor, maar het komt niet bij je terug.  En daar ligt nu net het probleem... Als zwemmer wen je aan de zwembewegingen, waardoor je weinig meer vooruit gaat... Je zult op een andere manier moeten trainen.

Je moet jezelf gaan uitdagen, want daarmee blijf je in resultaten groeien. Met variatie in je trainingen ga je veel sneller vooruit en zul je sneller je ideale gewicht behalen, jezelf veel energieker en sterker voelen. 

 

"Dus als je de juiste tools van ons krijgt, hoe intensief wil jij dan voor je resultaten zwemmen?"

 

Wat als we je vertellen dat het allemaal veel eenvoudiger kan? Dat je jezelf zo sterk als de Hulk kan voelen wanneer je het water uitkomt? En dat je in korte tijd meer resultaat kunt halen en jezelf daarvoor niet 6x per week naar het zwembad hoeft te slepen? 

Power Swimming

Power Swimming

Dit is het Meest Unieke Programma Om met Zwemmen Fantastische Resultaten te Bereiken! 

 

En het mooie is.... Met ons programma  Power Swimming kun je direct beginnen.

Met het programma Power Swimming krijg je:

Unieke informatie over zwemmen met Power

Tips, trucjes, foto's en video's zodat je nog intensiever gaat trainen

Werk aan de techniek van verschillende zwemslagen

Extra informatie over sportdoelen bereiken en het resultaat behouden.

Meer dan 20 zwemschema's om bij te knallen

Aquasport oefeningen voor sterkere buik-, bil- en beenspieren

Het e-book 'Meer weten over eten' helemaal gratis 

Droge oefeningen die je 'zwempower' vergroten

Loodzware zwemoefeningen voor meer resultaat

En dus sneller een betere conditie, meer energie, een sterker lichaam en vele andere voordelen...

Zwemschema op telefoon

Wat is Power Swimming?

Zwemmen betekent op een rustige manier jezelf voortbewegen in het water. Maar niet bij Power Swimming!

Bij dit programma ga je juist gebruik maken van de weerstand van het water, waardoor je zwemtrainingen als nooit tevoren krijgt.

We maken het zwemmen expres zwaarder, gebruiken oefeningen om je nog intensiever te trainen en vullen dit aan met loodzware bewegingen om je hele lichaam de ultieme work-out te geven.

Met de online cursus Power Swimming bouw je sneller je conditie op, je ontwikkelt meer spiermassa en bent op een effectieve manier met afvallen bezig. En je gaat er ook nog eens beter van zwemmen.

Maar in welke mate je deze zwemdoelen verbetert, bepaal je helemaal zelf! Want dit programma geeft je de beste tools en aanvullingen voor het beste resultaat!

 

garantie

Niet goed? Geld terug!

Power Swimming is hét programma waarmee zwemmers het uiterste uit hun zwemtrainingen kunnen halen. Daar geloven we voor 100% in.

En mocht je toch niet met dit programma uit de voeten kunnen, dan krijg je binnen 14 dagen je investering terug. Hiervoor hoef je alleen een mailtje te sturen.

Bij Power Swimming ga je met de volgende modules aan de slag

Module 1

Handig om te weten

Als je weet hoe iets werkt, kun je veel gerichter en efficiënter sporten. Tijdens deze module leer je alles over weerstand en stroming gebruiken, je training verzwaren en werken met materialen.

Module 2

Sportdoelen

Zonder doelen bereik je niets... Maar hoe hoog die doelen zijn, bepaal je zelf. In deze module ga je aan de slag met je sportdoelen en krijg je de tools om deze ook daadwerkelijk te halen!

Module 3

Zwemtechnieken

Beter zwemmen is niet het doel van Power Swimming, maar toch leer je dit bij deze module. Verbeter je zwemslagen, leer nieuwe varianten en maak kennis met onbekende slagen.

Module 4

Loodzware oefeningen

Heerlijk afgepeigerd het zwembad verlaten? Dat kan door loodzware oefeningen toe te voegen aan je training. Ga aan de slag met keerpunten, zware oefenreeksen en extra zware oefeningen.

Module 5

Aquatrainingen

Vul je trainingen aan met verschillende aquasport oefeningen voor het hele lichaam. In de module aquatraining (full body) vindt je veel oefeningen, leer je werken met materialen en krijg je de beste tips.

 

Module 6

Droge trainingen

Power Swimming is fantastisch voor je gezondheid, maar extra trainen zorgt voor variatie en daarmee betere resultaten. Hier krijg je tientallen droge oefeningen,  sportschema's en informatie zodat je  thuis kunt trainen.

Module 7

Super resultaat

Met deze cursus krijg je al een super resultaat, maar volg je de extra tips, informatie en regels in deze module, dan rijzen je resultaten de pan uit. Dus met dezelfde training een nog beter resultaat krijgen. Wie wil dat nou niet?

Module 8

Zwemschema's

Zwemmen volgens een schema, zorgt ervoor dat je veel effectiever en gevarieerder zwemt. In deze module krijg je veel Power Swimming zwemschema's en leer je jouw eigen trainingen te maken.

Veel gestelde vragen

Doe jij ook mee met Power Swimming? Een pittige, maar waardevolle keuze!

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen over Power Swimming.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je de inlogcode op je email en kunt dan direct met Power Swimming beginnen. Heel gemakkelijk dus.

De cursus Power Swimming is zo ingedeeld dat je elke module op elk gewenst moment kunt raadplegen. Er is dus geen vaste volgorde, al is het wel verstandig om module 1 'Handig om te weten' als eerste door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

In de cursus Power Swimming gaat een deel over het zwemmen met materialen. Daarnaast kun je tijdens het volgen van de cursus ook bij onze partners zwem- & aquamaterialen bestellen.

Power Swimming is zelfs mogelijk in een kleiner zwembad als je de beschikking hebt over een weerstandsband of zwemparachute,

We willen natuurlijk dat je echt met Power Swimming uit de voeten kunt. Een belangrijk onderdeel gaat wel over het verlichten en verzwaren van de trainingen. Dus je kunt de zwaarte altijd bijstellen. Mits je jezelf maar blijft uitdagen.

Blijft het te zwaar, dan is het programma 'Leer gemakkelijke nieuwe zwemslagen' passender voor je. Stuur ons een mailtje en we zetten je aanmelding om of retourneren je het bestelbedrag.

Coaching zit niet bij dit programma inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Zwemmen doe ik het allerliefste. In de 4 maanden dat ik met dit programma meedoe voel ik me veel beter en een stuk sterker. Mijn conditie is beter, ik heb een dosis energie en mijn spieren begin je goed te zien. Op dit moment ben ik op de helft en kan niet wachten om verder te gaan. Hou er wel rekening mee dat dit niet voor minimale zwemmers is. Je moet er wel voor kunnen gaan.

Chantal Krijt
Gestart in september 2021

Training Inhoud

Uitklappen