Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
9,95
Begin
This training is currently closed

Man zwemt borstcrawl

Altijd gevarieerd zwemmen met onze zwemschema's

Ga nu zelf aan de slag met onze speciale zwemschema’s. Bouw je zwemvaardigheid op met schema’s van leren zwemmen, zwemslagen verbeteren en perfectioneren en wordt uiteindelijke een echte zwemkampioen!

+20

jaar ervaring

2500

Downloads

100K

Bezoekers per jaar

+7500

Zwemmers gecoacht

STEEDS BETER IN ZWEMMEN worden

Zwemmen is één van de populairste sporten die er te beoefenen is en wordt op verschillende manieren gedaan. Want waar de ene persoon gewoon lekker zijn of haar baantjes wil zwemmen, zo zijn er ook mensen die zich willen ontwikkelen in de zwemsport.

Daardoor wordt je niet alleen veel zwemvaardiger en zwemveiliger; automatisch ben je ook je conditie aan het verbeteren of kun je flink wat kilo’s afvallen.

Beter gaan zwemmen kan met het speciale e-book “zwemschema’s”. Zo kan iedereen hiermee aan de slag, wat het beginniveau  van de zwemmer ook is! Want een beginnende of verleerde zwemmer kan de bekende zwemslagen aanleren en steeds zwemvaardiger worden.

Daarna is het mogelijk om de verschillende zwemslagen verder te verbeteren en misschien zelfs nieuwe slagen (zoals de vlinderslag en samengestelde rugslag) aan te leren.

Natuurlijk kun je jezelf blijven ontwikkelen in de zwemsport! Want in dit speciale e-book leer je ook werken met het gevoelscijfer, gaat aan de slag met keerpunten en kan trainingen verzwaren door gebruik te maken van de FITT-factoren. In de zwemschema’s vindt je zelfs ‘extra oefeningen’, waarmee je jouw zwemspieren nog sterker kan maken.

Het e-book is dan ook een must voor volwassenen die met gevarieerde schema's zichzelf wil blijven ontwikkelen.

 

Michael van Houwelingen

Michael van Houwelingen

Trainer, coach en eigenaar van EerlijkSportAdvies

Ervaring, focus, positiviteit en geduld... Met die eigenschappen bereik je fantastische resultaten. Welke dat ook voor jou moge zijn!

Vanuit 20 jaar kennis, ervaring en vooral veel uitproberen zijn de verschillende e-books en cursusprogramma's ontwikkeld. En daar kan jij je voordeel mee doen...

Dus wil jij ook op een gevarieerde manier zwemmen? Dan kun je met dit e-book uitstekend uit de voeten.

Zwemschema's

Met dit e-book ga je het zwemniveau steeds verder opbouwen. Het maakt dan ook niet uit of je een beginnende of gevorderde zwemmer bent, want de schema’s zijn hier speciaal op ingedeeld. Daarnaast hebben wij rekening gehouden met de mogelijkheden om de zwemschema’s te verzwaren, verlichten of te combineren.

Direct beschikbaar voor maar € 9,95

Met het e-book Zwemschema's krijg je:

De belangrijkste zwemslagen uitgebreid beschreven

Tips, trucjes, foto's en video's zodat je nog effectiever leert zwemmen

Leer nieuwe zwemslagen zoals de Vlinderslag aan

Verbeter en perfectioneer de bekende zwemslagen

35 opbouwende en gevarieerde zwemschema's

Inclusief schema’s om te leren zwemmen

Verzwaren en verlichten met de FITT-factoren

Geschikt voor iedereen!

Zij gingen je voor met dit E-book

"Zwemmen vind ik wel geweldig en doe ik 3 keer per week. Het wordt alleen wel snel saai, want ik zwem alleen de schoolslag en op de rug. Inmiddels ben ik met dit boek aan de slag en merk dat het zwemmen me meer uitdaging gaat bieden. Leuk boek!"

 

Hannah SarinaDrenthe

“Op internet zijn weinig zwemschema’s te vinden en dit e-book leek me de beste keus. Het zijn goede schema’s die steeds zwaarder worden. Ik print ze uit en neem ze mee naar het zwembad. Zo kan ik het altijd even nakijken."

Roel ZwagersmansKatwijk aan Zee

Man zwemt vlinderslag

Inhoud van het e-book

Borstcrawl zwemmen onder water aanzicht

ZWEMSLAGEN

Leer de belangrijkste zwemslagen als de schoolslag, rugslag, borstcrawl en rugcrawl verbeteren

Klaar voor het zwemmen

Handig om te weten

Gebruik zwemmaterialen, leer over het gevoelscijfer, verzwaar je training of doe extra oefeningen op het droge. 

Persoon onder water

Extra onderdelen

Ook behandelen we onderdelen als het in- en uitzwemmen, keerpunten, onbekende zwemslagen en het piramide zwemmen. 

Zwemschema op telefoon

HANDIG ZWEMSCHEMA'S

Ga op een gevarieerde manier aan de slag met de tientallen zwemschema's bouw je zwemniveau steeds verder op

Onder water zwemmen

EN NOG VEEL MEER

En nog veel meer zoals zwemonderdelen, FITT-factoren, veiligheidsaspecten en een materialenlijst .

Veel gestelde vragen

Wil jij ook lekker gevarieerd gaan zwemmen en misschien zelfs je zwemvaardigheid weer opbouwen? Met dit populaire e-book leer je hoe je dat het beste kunt doen.

Mocht je nog vragen hebben, dan beantwoorden we deze graag voor je! Kijk hiervoor bij de veel gestelde vragen.

Op de volgende pagina kun je het bestelproces afronden. Na enkele minuten ontvang je het E-book in je mailbox en kunt deze dan direct downloaden. Heel gemakkelijk dus.

Er is een volgorde van lezen, zoals de inhoudsopgave voorschrijft. Natuurlijk kun je wel direct met de oefeningen (schema's)  aan de slag al is het wel verstandig om het hoofdstuk 'Handig om te weten' door te lezen.

Afrekenen gaat heel gemakkelijk. Op de volgende pagina vul je enkele gegevens, waarna je kunt afrekenen. Dit kan met bekende betaalmethode IDEAL, PayPal, Bancontact, Sofort Banking en nog veel meer. Snel & veilig betalen dus.

Zwemmen kan zonder materialen; maar als ze er toch zijn, waarom zou je ze dan niet gebruiken? In de schema's hebben we het dan ook regelmatig over zwemmen met materialen.

De materialen kun je meestal bij het zwembad lenen, al is het soms prettiger om je eigen spullen aan te schaffen. Tijdens het oefenen ook bij onze partners zwem- & aquamaterialen bestellen. 

 

We willen natuurlijk dat je echt met dit e-book uit de voeten kunt. Een belangrijk onderdeel gaat wel over het verlichten en verzwaren van de zwemtrainingen. Dus je kunt de zwaarte altijd bijstellen. Mits je jezelf maar blijft uitdagen.

Lukt het echt niet met de schema's. Stuur ons dan binnen 14 dagen een mailtje en we retourneren je het bestelbedrag.

Coaching zit niet bij dit e-book inbegrepen. Maar we willen natuurlijk wel dat je steeds weer een stapje verder komt. Dus kom je ergens niet uit, stuur dan even een mailtje. 

Zwemmen doe ik het allerliefste, maar ik merk dat ik het snel saai vind alleen maar baantjes trekken. Het e-book Zwemschema's maakte het zwemmen een stuk leuker. Zeker de PowerSwim schema's zijn erg zwaar.

Wendy van der Berg - Patron
Gestart in september 2021