Eigen zwembad

Eigen zwembad

Jezelf elke keer weer naar het zwembad slepen is niet meer van deze tijd. Dat heeft corona wel laten zien! Want toen de zwembaden gesloten, begonnen mensen aan alternatieven te denken. En veel mensen hebben toen een overstap gemaakt naar een eigen zwembad.

En waarom ook niet? De mogelijkheden zijn eindeloos en een groot deel van het (leren) zwemmen kun je gewoon in een kleiner bad doen. Misschien is het niet ideaal, maar dat is de zwemaccommodatie ook niet altijd.

Zwembad bij je thuis

Zowel binnen als buiten
Zwembad in huis

Een eigen zwembad is ideaal om te leren zwemmen of om jezelf verder te ontwikkelen in het zwemmen. Uiteraard kun jezelf de afmetingen kiezen, maar daar hangt ook een prijskaartje aan. En dat prijskaartje wordt nog hoger, want heb je weleens nagedacht over het verwarmen van al dat water?

Met een eigen zwembad in je tuin of aan huis heb je wel tal van mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan je eigen aquatrainingen, de zwemvaardigheden weer opbouwen en natuurlijk ook het organiseren van leuke zwemfeesten. En ook de zwemlessen kunnen hier grotendeels plaatsvinden, mits je maar weet wat je doet. Maar daarvoor is natuurlijk deze academie met een groot aanbod aan cursussen.

Zwembad in je eigen tuin (Out at Home)

Een eigen zwembad laten bouwen kan een stuk goedkoper. Want in coronatijd hebben veel mensen een zwembad op laten zetten in hun eigen tuin. De afmetingen en diepte zijn zelf te kiezen en het aanbod van deze zwembaden is groot.

Bij onze partner Out at Home kun je uit een groot aanbod van zwembaden kiezen. Je zet deze gemakkelijk op en kunt ze afdekken met een zeil om niet teveel warmte te verliezen. En ben je er weer klaar mee, dan ruim je jouw eigen zwembad gemakkelijker weer op.

Heb je inmiddels zo’n zwembad in je tuin, dan kun je gemakkelijk met onze trainingen aan de slag. Of je nu je eigen natte sporttraining wilt doen of jouw kind zelf zwemles wilt geven, dit soort zwembaden zijn er zeker voor geschikt.

Zwembad in je eigen tuin
Zwembaden

Zwembaden

Gemakkelijk een zwembad in je eigen tuin krijgen. Zowel voor het inspannen als het ontspannen.
Hottub, Jacuzzi en Spa

Hottub, Jacuzzi en Spa

Heerlijk relaxen met je eigen Jacuzzi, dat wil toch iedereen? En misschien ook wel voor een koudetraining.
Watersport & outdoor

Watersport & outdoor

Zoveel leuks voor in, op en rondom het water! Neem zeker even een kijkje op deze pagina.

Zwembad op vakantie

Genoeg gelegenheid om te oefenen en te relaxen
Zwembad op vakantie

Ben of ga jij op vakantie? Hopelijk heb je dan de beschikking over een zwembad of zit je in de buurt van een plas, zee of meer. Want om te (leren) zwemmen heb je eigenlijk alleen water nodig, de rest kun je improviseren.

Het water moet natuurlijk wel verwarmd zijn, want anders zal dit niet fijn aanvoelen en is de kans op kramp ook weer groter. Maar een lekker warm wetsuit kan dit verlies aan kou dan weer voorkomen. Voor de beste wetsuits kijk je bij onze partners Zwemshop.com en Decathlon.

Dus als jij zo’n type persoon bent die altijd graag zelf wil zwemmen op vakantie of je kind verder wilt laten komen in het zwemtraject, kijk dan eens bij onze trainingen. Want wij hebben alles voor je uitgedacht, jij hoeft alleen nog maar te gaan oefenen. En met een zwembad op je vakantieadres moet dat zeker goed komen!